ساخت تابلوهای تبلیغاتی حروف برجسته

ساخت تابلوهای تبلیغاتی حروف برجسته

در صنعت تابلوسازی انواع تابلوهای مختلفی وجود دارد. مسلما روش ساخت هر کدام از این تابلوها بایکدیگر متفاوت میباشند. اما به طور کلی مراحل ساخت تابلوهای تبلیغاتی حروف برجسته به یک صورت میباشد. ساخت این تابلوها شامل 7 مرحله زیر است:

  1. در ابتدا برای ساخت تابلو تبلیغاتی حروف برجسته، اندازه برداری است. برای این منظور تابلوساز با استفاده از متر به محل نصب تابلو می‌رود و اندازه طول، عرض و ارتفاع تابلو را ثبت می‌کند. سپس با توجه به زاویه دید و موقعیت تابلو، وارد مرحله بعدی میشود .
  2. در این مرحله طراحی تابلو صورت میگیرد. برای طراحی حروف تابلو از نرم افزارها و برنامه ها مختلفی نظیر کرل، تری دی مکس و یا اتوکد استفاده میشود. تمامی خصوصیات تابلو حروف برجسته مانند فونت، ضخامت، سایز و دیگر خصوصیات تابلو در این مرحله مشخص می گردد .
  3. پس از آماده شدن طرح، آن را بر روی ورق پلکسی گلاس لیزر میکنند. بدین صورت که سیستم برش لیزری به صورت اتوماتیک حروف را در یک ورق از جنس پلاستیک می‌پیچد و برش می‌دهد. پس از اتمام برش کاری، تابلوساز حروف را بر روی میز مخصوص قرار میدهد. این میز یا از نوع شبکه‌ای سوراخ شده است و یا از نوع آهنی است که با آهنرباهای مخصوص که به شکل استوانه هستند تابلو را بر آن ثابت می‌کند.
  4. با توجه به نوع تابلو موردنظر، لبه و رویه حروف به هم مونتاژ میشود.
  5. در این مرحله نورپردازی تابلو صورت میگیرد. در این روش لامپ های SMD به شکل سری یا موازی به هم متصل شده و نور تابلو را تامین می‌کنند.
  6. حال کل کار برروی زیرساز پیاده سازی می‌شوند . زیرساز تابلوهای حروف برجسته معمولاً از نوع PVC هستند اما با توجه به درخواست مشتری می‌تواند با استفاده از متریال هایی نظیر ورق کامپوزیت، چوب ترموود، شیشه و سنگ نیز اجرا شود.
  7. در آخر تابلو با استفاده از پیچ یا پرچ بر جای خود مستحکم میگردد.

نکات مهم در ساخت تابلوهای تبلیغاتی حروف برجسته

در هنگام ساخت تابلو حروف برجسته باید به یکسری نکات در طری فرایند تولید توجه نمود. از جمله این نکات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

1. انتخاب رنگ

انتخاب رنگ مناسب در فرایند تابلو سازی بسیار مهم است. چراکه شرط اصلی زیبایی و جذابیت تابلو در ترکیب رنگ بکار رفته در آن است. هرچه تابلو جذابتر باشد بیشتر در ذهن مخاطب میماند و باعث جذب بهتر مشتری می‌گردد. به روانشناسی رنگ ها در هنگام انتخاب ترکیب بندی رنگ تابلو بسیار دقت کنید و از رنگ های دلنشینی استفاده کنید که منطبق با نوع کسب و کارتان باشد.

2. نورپردازی

نورپردازی از عوامل اصلی است که موجب زیبایی هر چه بیشتر تابلو تبلیغاتی حروف برجسته می‌شود. نور در ساخت تابلو تبلیغاتی خصوصا در تابلوهای چلنیوم به قدری حائز اهمیت است که سبب شده بر حسب نوع نوری که در تابلو چلنیوم بکار میرود این تابلو دارای انواع متفاوتی باشد.

3. ساخت تابلو حجیم

امروزه تابلوهای حجیم و چند بُعدی از طرفداران زیادی برخوردار است. این ویژگی سبب میشود زیبایی تابلو بیشتر نمایان شود. به همین دلیل است که تابلوهای قدیمی ساده و بدون نور که قبلاً بیشتر استفاده میشدند امروزه جای خود را به تابلوهای حروف برجسته‌ای که دارای بعد و حجم هستند بدهند.

4. فونت و سایز محتوای تبلیغاتی

فقط یک یا نهایتاً سه کلمه که معرف نام برند تجاری شماست در ساخت تابلو تبلیغاتی مورد استفاده واقع می شود که اندازه و فونت حروف باید به گونه ای باشد که خوانا باشد و مشتری به راحتی بتواند آن را بخواند .

5. تطبیق نام برند تجاری با نوع کسب و کار

نامی که در ساخت تابلو تبلیغاتی حروف برجسته بکار می‌برید باید بصورتی باشد که مخاطب با دیدن آن متوجه نوع کسب و کار یا تجارت شما شود. در غیر اینصورت تعداد زیادی از مشتریان خود را از دست خواهید داد.

6. زوایه دید مناسب

تابلویی که به عنوان تابلو مغازه، فروشگاهی و یا هر کسب و کار دیگری سفارش می‌دهید باید در مکانی نصب شود که در هر زاویه‌ای قابل دید بیننده باشد و بتواند به راحتی محتوای تبلیغاتی مندرج بر روی آن را بخواند .

7. استفاده از دستگاه های حرفه‌ای حروف ساز

در فرایند تابلو سازی، ساخت تابلو هم به صورت دستی و هم با استفاده از دستگاه های مختلفی مانند دستگاه سی‌ان‌سی، دستگاه برش لیزری، دستگاه آبکاری و … امکان پذیر است. اما استفاده از دستگاه در این پروسه هم روند تولید تابلو را سریعتر میکند و هم اینکه کار نسبت به دست، تمیزتر و بدون لبه های موج دار ایجاد میشود.

ابزارهای مورد نیاز برای ساخت و تعبیه حروف برجسته

برای ساخت و تعبیه حروف به ابزارهای مخصوصی لازم است که از جمله آن ها شامل موارد زیر می‌باشند:

  • قیچی آهن بر: از این قیچی برای برش حروف استفاده می‌شود.
  • متر نواری: از متر برای اندازه زدن حروف و لبه ها بهره گرفته می شود.
  • تیغ فویل بر: این ابزار باعث خم شدن لبه های صاف و ایجاد شیار در قسمت های زاویه دار می‌شود .
  • استوانه: با استفاده از استوانه می توان به قسمت های قوس دار حروف حالت داد .
  • سوهان: برای تمیزی لبه های کار استفاده می‌شود .
این مطلب چقدر برای شما مفید بود ؟
0 پاسخ‌ها

ارسال یک پاسخ

می‌خواهید در گفتگو‌ها شرکت کنید؟
راهنمایی رایگان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *